Érdemes újat venni, vagy jöhet a szerviz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Concord one tabletem, és az a baleset történt vele, hogy leejtettem. Betört a képernyője, a kijelzésével nincs gond, de egy sávban nem érzékli ha hozzáérek (kb 1/3 részében nem érzékeli). És az a kérdés, hogy érdemes e szervizbe vinni, vagy vegyek újat? Már nem garanciális.2015. febr. 22. 21:15
1/4 anonim válasza:
Van rá garancia? Akkor szerviz, ha nincs akkor vegyél újat.
2/4 anonim válasza:
Ja bocs, nem olvastam a végét. Akkor újat.
3/4 anonim válasza:
A kijelző törésre amúgy se lenne érvényes a garancia. Eleve egy olcsó eszköz volt, a kijelző valószínűleg kb. annyi lenne mint amennyit jelenleg ér ez az eszköz, szóval érdemesebb lenne venni egy másikat.
4/4 anonim válasza:
Volt Concorde One tabletem, aminek leejtés következtében szintén betört a kijelzője. Csere annyi lett volna, mint maga a készülék, ugyanis az érintőpanel a képernyő cseréjével együtt lehetséges csak. Szóval hagytam a fenébe és egy életre megutáltam a tableteket és az érintőképernyős eszközöket. Azóta van Nokia C2-01 és Gamer PC :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!