Szeretnék össze rakni egy configot ami Ultra képes még 3-4 évig biztosan. ( itt van 2015 és nem tudom mennyire lenne jó ) Mennyire életképes?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASRock Z87 Pro3
Táp: Cooler master 700 W Silent Pro ( ez már meg van régi gépből )
Ház: Cooler master Centurion 590 ( ez is meg van régi gépből. )
Videókártya: GTX 970
CPU: Corei5 4690K
Ram: 8bg
200.000 ig mennék el de örülnék ha nem kerülnék ennyibe :) és mindent hardwerapró-n vennék meg ! szóval egész jó kis configra számítok! ( intel és nvidia marad !! :D )
Köszönöm előre is a segítséget !
2015. febr. 22. 20:29
11/20 A kérdező kommentje:
Ps4 lenne nekem is de hát azt meg mikor fogják feltörni ?... mert nem adok ki 20.000-et egy játékra :)
2015. febr. 22. 21:27
12/20 A kérdező kommentje:
meg hát... ez a PC-s dolog jó lenne ... de nem hiszem h másfél év... az szerintem hülyeség azért rakjuk bele h pl vsync meg ilyen ratyiságokat én alapból nem kapcsolom be :)
2015. febr. 22. 21:29
13/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs mikor tudják kiütni őket de elképzelhetőnek tartom,hogy fél éven belül.Nekem a slim xbox 360-om volt egy nagy szívás mert olyan szériából volt amit az utolsók közt tudtak kicsapni.1,5 évet vártam az okosításra végül ki rghzták .
14/20 anonim válasza:
Egyébként a játékipar hibája is...Nekem egy 4770k procim van jelenleg, egy GTX 980 STRIX kártyával és 16 giga rammal megtámogatva, de vannak olyan programok amik a fejlesztők lustasága és a kiadók pénzéhsége miatt nem képesek elfutni normálisan, úgy ahogy elvárná az ember egy ilyen konfigtól. Ha megveszed azt a gépet amit fentebb leírtál, az 2, 2.5 évig el fogja vinni a játékok 90%-át, minimális kompromisszumokkal (mondjuk élsimítás kikapcsolva, Full-HD 4k helyett, stb) de picit drágább lesz 200-nál. Ennek ellenére szerintem jobban jársz mint egy konzollal, sokkal jobban. Ramot bővíthetsz, és később vehetsz bele még egy 970-et SLI-ben, de ezt csak nagyon specifikus esetekben ajánlom, mert nekem is volt SLI-m anno, és többnyire pozitívak a tapasztalataim, de nem felhőtlen.
15/20 anonim válasza:
Ui: vsync pontosan nem ratyiság, mert lelimitálja az FPS-t egy olyan szintre ami még bőven folyamatos élményt ad, de nem pörgeti feleslegesen a videókártyát, úgyhogy túlmelegedés ellen például kitűnő megoldás.
16/20 A kérdező kommentje:
Nekem is Xbox 360-om volt de valahogy úgy gondolom ha mostani next gen nem igazi next gen ... pedig ez lesz a 3.ik év h kint van de nem az az igazi durva előre lépés .... hát várok de ez nevetséges ... talán megvárom a félévet és karácsonykor lepem meg magam nem tudom .. de ez vicc se konzol se gép ... 200.000 ft pedig baromi sok ...
2015. febr. 22. 21:39
17/20 anonim válasza:
Figyelj, ezt a "next gen" baromságot jó lenne elhagyni, nincs olyan hogy "next gen". Definíció szerint ami az lenne, az még nem létezik, ha pedig kiadják, akkor az már a jelen generáció. A fejlődés lépcsőzetes, nem robbanásszerű, annak már vége. Eddig senki nem tudta nekem megmondani mit vár el egy "next gen" konzoltól, vagy játéktól. Jelenleg a PS4 és a BoxOne a legfejlettebb konzolok, ha konzolt akarsz, más választásod nincs. Ha PC-t, akkor a fenti konfig jó kiindulópont.
18/20 anonim válasza:
Jók lesznek az új konzolok csak még a készítők kóstolgatják mire lehet képes.Az tény ,hogy mindenki azt hitte nagyobbat fognak szólni .
19/20 anonim válasza:
Optimalizálás kérdése az egész. Megnézed, megcsinálták xboc 360/ps3-ra a gta5-t és futott rajta. De mivel PC-re bäsznak optimalizálni, ezért sokkal erősebb konfig kell neki. A másik, hogy ami most felsőkategória, 2 év múlva már csak közép. És így tovább.
20/20 A kérdező kommentje:
Kár majd akkor konzol lesz és ps4 persze... majd ha lesz flash
2015. febr. 22. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!