IBM ThinkPad R52 Lenovo folyamatosan kikapcsol?
- Adott egy "IBM ThinkPad R52 Lenovo" laptop,
az utóbbi időben olykor fogja magát és lekapcsol.
- Van hogy azért szerintem, mert kihúzom a tápkábelt és átvált akkura,
de ha tápról vagy akkuról indul akkor nincs gond egy darabig,
aztán megint lekapcsol.
- Lekapcsolás után van hogy percekig nem engedi visszakapcsolni.
- A vinyót már formáztam és újra is telepítettem, de nem oldotta meg.
- Nem valószínű hogy túlmelegedés lenne a gond, mivel bár van hogy órákig megy, de van hogy egy éjszakás pihenés után indítva áll le.
Mi lehet a gond? Mi lehet a megoldás?
Melós gépre nem rakok vissza olyan rendszer ami lyukasabb mint egy szita, főleg mert a Win7 eredeti, XP-t pedig sem venni nem akarok sem LOPNI.
+ biztosan nem ez a probléma, ugyanis az elmúlt közel 2 évben és 3 telepítésben sem mutatkozott meg a fent irt hiba, miközben Win7 és egy rövid ideig Win8 is volt rajta!
Maradjunk a témánál,
mely nem hoz a képbe felesleges oprendszer-cserét!
Köszönöm
Amit #10 mond az nagyon nagy butaság.
Semmi személyes de ez 100 sőt 1.000% hogy nem az operációs rendszer hibája!
Előbb jöhet számításba bármi más, főleg ha ilyen rég megy a winhéttel.
Már írtam hogy alaplap de mindegy és a win 7 sok neki
esetleg linux amit még ajánlhatok
OFF
Látom itt mindenkinek win7 undora van de nem értem ha évek óta megy a gépén és neki sem gond hogy lassabb minek kell ezt a szarságot hajtogatni főleg ha tuningolta, de nekem ment már kisebb gépen is win7
[link] - a win7 alapkövetelményinek eleget tesz
ON
Nem szedted mostanában szét?
Elég zárlat vagy túlmelegedés gyanús, ha szétszedted nézd meg a processzornál a hűtést hogy rendesen van-e rajta a hűtőpaszta és a hűtőrács is, nekem volt már ilyesmi problémám
# 14
Leszedtem a prociról a hűtőt, valóban meg volt sérülve az a szigetelés, nagyjából a problémák megjelenésével közel egyidősben volt egy alaposabb takarítás benne.
Megigazítottam a pasztát, elegyengettem rajta és visszaraktam a procira, azóta (második napja) nem produkálja a korábban említett tüneteket, szépen indul, nem áll le.
Még tesztelem pár napig, de már néztem a neten pasztát, ha továbbra is minden rendben lesz leszedem a régit és rakok rá újat.
Köszönöm az ötletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!