Egyszer laggol a webkamerám máskor meg tőkéletesen meg van 25 fps! Mitől lehet ez?
Internetes beszélgetésre használod, vagy videórögzítésre?
Első esetben leggyakrabban a feltöltés sávszélessége nem bírja (vagy nagy a háttérben az adatforgalom), második esetben több dolog is okozhatja. (processzort terheli másik folyamat, merevlemezt terheli háttérben program vagy nem bírja a tömörítetlen AVI-t rögzíteni stb.)
Nem használtam még YouCam-ot. Milyen beállításokkal rögzítesz? (felbontás, formátum, hány GB egy átlagos felvétel)
Mennyire terhelt a processzor folyamatos és akadozó felvételnél? A mentéshez beállított partíción nem magas a töredezettség?
A merevlemez nem töredezett erre én is gondoltam mert a Fraps tökéletesen jól működik! A beáálitások:
Kimeneti méret: 640x480
Képkockasebesség: 30.000
Szinmodel/Tömörités: Rgb 43
Kimaradt:
A Fraps a videókártya hardveres gyorsítófunkcióit is használja, lehet ezért is gyorsabb.
Hogy ráadás is legyen (este van már):
Az előző üzenetet ne vedd figyelembe, a Youcam nem támogat hardveres gyorsítást.
A hivatalos oldalon is csak az effektek kikapcsolását és a felbontás csökkentését ajánlják:
Valószínűleg marad a Fraps, vagy hasonló programok, pl. Bandicam.
Ki kapcsoltam az effekteket és így már javulás van!
Köszönöm szépen! Még vmit probálok rajta állitgatni hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!