VGA kábelnek van maximális hosszúsága?
Mármint hogy x méter után már nem képes a jel átvitelre?
Kerestem volna hosszú VGA kábelt de 30 méternél nem találtam hosszabbat.Nekem viszont 50-60 méter kellene.
Van kimondottan VGA kábel? Vagy bármilyen 8 eres kábel jó hozzá?
Van kimondottan VGA, ilyen hosszuságban már tutira ilesztett-árnyékolt belső erek kellenek.
Méterre is lehet VGA kábelt kapni, persze akkor neked kell megszerelni, az nem szerelt kábel.
Sőt 50 méterre már lehet, hogy erősítővel sem lesz normális kép, az nagyon sok.
Ráadásul a jel gyengülése csak egy dolog, a másik az összeszedett zaj, ami mindeképp ott lesz a képen analóg VGA kábelnél.
Én manapság tuti RJ45-re pakolható HDMI erősítő dobozka irányba mennék inkább, az analóg vga kábel helyett.
Értem. Nekem végül is egy projektornak kéne jelet vinnem amin van VGA, DVI, és komponens bemenet a laptopon viszont van HDMI kimenet meg a jó öreg VGA-is.
Megnéztem ezeket a HDMI - RJ45 átalakítókat hát tényleg nem a legolcsóbb dolgok de azt nem értem hogy miért kell hozzá 2 Cat5 kábel? 1 nem elég neki? A DVI és a HDMI ugyan azt a digitális jelet viszi át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!