Megéri gamepadet venni? Ha igen, akkor milyet?
Szerintem ne vegyél, inkább térj át konzolra. Ja bocsi, most olyat mondtam, ami megingatja a hitedet, kedves PC-s barátom. :D
Komoly válasz: nem éri meg, mert csak Mortal Kombat, Tekken, stb.-hez jó
Egyikre van csak pénzem és a PC sokkal több oldalú szerintem. Több dologra is használhatom, ami nem utolsó szempont a munkámhoz is.. :)
Ettől féltem, hogy csak pár játék támogatja és csak pénzkidobás akkor.. azért köszönöm a választ! Ment a zöld! :)
Nekem van egy xbox kontrollerem amit PC-vel használok, mindenféle (elsősorban újabb) platformer, akciójáték, akármi, támogatja. Én pl. el se tudnám képzelni a The Walking Deadet kontroller nélkül, vagy a Rayman játékokat...
Tapasztalataim alapján sok játék részben vagy teljesen támogatja. Előfordul, hogy nem változtathatóak meg a kontroller gombjaira kiosztott funkciók egyes játékok esetében, de szerintem főleg multiplatform játékoknál ez nem így van, illetve az újabb teljes gamepad támogatással rendelkező játékok esetén sem...
Ha valamiben tévednék, javítsatok ki, csupán a tapasztalataim írom le. Nekem megérte beruházni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!