HP laptopban lévő AMD Radeon HD 8600m videokártya miért dobja le az illesztőprogramját?
Figyelt kérdés
Automatikus telepítéssel nem is települ, manuális telepítés után pedig leáll hibaüzenettel. Szerintem rossz a kártya, szerviz szerint jó. Elindítani azonban ők sem tudják. Szerintetek mi az igazság?2015. febr. 20. 20:37
1/4 anonim válasza:
Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy az egyetlen baja csupán az, hogy AMD. De mi az, hogy a szervizesek se tudják használni, de szerintük jó? Mi a jó benne akkor?
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van. Én is utálom az AMD cuccokat. A laptop a vejemé. Garanciális és Pesten javítják. Most alaplapot cseréltek benne, pedig szerintem azzal semmi gond nem volt. A videokártya a rossz, de szerintük nem. Telefonon meg nem tudok szerelővel, csak ügyfelessel beszélni.
2015. febr. 20. 20:44
3/4 coopper válasza:
Szia.
Esetlegesen rossz illesztőprogram (nem a kártyához való) vagy a kártya nem az aminek nevezve van. (Ezért nem jó hozzá az illesztőprogram)
Nézd meg a kártya hardverazonositóját és az alapján keress egyet a googléban.
Hardverazonositó :
Inditsd el az eszközkezelőt Futtatás\Keresés : devmgmt.msc vagy számitógép jobb egér Tulajdonságok\Eszközkezelő.
Keresd meg a videókártyádat az eszközkezelőben, kattint kétszer a videó kártyádra, előjön egy ablak, abban a "Részletek" fülön van egy leengedhető ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat". Válaszd ki az elsőt majd CTRL+C, másolás, aztán a googlének beilesztés.
Sok sikert.
üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó ötletet adtál. Megpróbálkozom vele.
2015. febr. 20. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!