Szerintetek elég jó számítógépem van?
Processzor: i7 2600
Videokártya: Ati Radeon HD 5700
RAM: 6GB
Miért emelted ki?
Még mindig a videókártyád gyenge.
A videokártyám az szerintem is gyenge, viszont a processzoromnál biztos, hogy nincs gyorsabb i5-ös proci, mert megnéztem a benchmark teszteket, és nem találtam az i7 2600-nál gyorsabb i5-öst.
1, i5 4690K erősebb ennél
2, játékoknál cseszheted a jó procidat, ha a VGA gyenge
"i5 4690K erősebb ennél"
Na és? Annál is van gyorsabb proci az Intel Xenon. Akkor az i5 4690k is szar, mert van nála gyorsabb?
#45 Nem azt mondta, hogy szar, hanem próbálta megcáfolni az állításod, hogy nincs az i7 2600-nál gyorsabb i5-ös proci. Erre hozta fel példának i5-4690K-t, ami szerintem is csak húzva erősebb.
De egyébként mire jó ez a kérdés?
1) Ha valami szaggat a gépeden és megkérdezed mitől lehet, akkor az logikus! Erre mi válaszoltunk is: videokártya gyenge lehet hozzá.
2) Az, hogy "elég jó"-e a géped, az relatív fogalom, mert a felhasználás területétől függ. Ha szaggat a játék amit játszani szeretnél, nyilván nem elég jó. Ha nem szaggat, akkor pedig megfelelő. Én speciel használok itthon p2-es gépet 256MB ram-al és számomra az is elég jó! (Amire használom arra tökéletes..)
3) Ha arra vagy kíváncsi érdemes-e fejleszteni a géped: a válaszom az, hogy részben. Videokártyát érdemes cserélned, majd később a memóriát is rendbe rakni. Erről nem tudok pontosabb információt írni, mert te sem írtál részletet, tehát sem a modulok időzítését sem a frekvenciáját nem ismerjük.
A proci elég lesz még egy darabig...
Mit szeretnél még tudni?
#49 Akkor kell lecserélni, ha szaggat a játék! Ennyi a képlet! :D
Ne azért válts mert mi azt mondtuk...
Akkor kell váltani ha kevésnek bizonyul a konfigurációd. Mi csak azt mondtuk meg, mi a leggyengébb láncszem a gépezetben. Logikus nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!