A BIOS frissítés megoldja a problémát? (többi lent)
szóval van egy régi gépem tulajdonságai:CPU AMD Athlon 2800+ 1.7ghz DDR 2 GB RAM VGA:Nvidia fx 5500 256-os
és ebből a gépből cseréltem ki a vga-t erre Ati Radeon x1550 512-es bekapcsolom a gépet és nem jön be kép csak sípol ilyen egy hosszút egy rövidet folyamatosan de a vga ventije pörög szóval csak jó csatoltam be és most nem tudom mi baja lehet vagy kevés neki a tápegységem (400w) vagy talán a biost kéne frissíteni hogy felismerje ? mert az utóbbi fx-en megy minden de az jóval régebbi kártya
Ez nem táphiba.
Bekapcsoláskor nem vesz fel annyit az a kártya,hogy ne birná el akármilyen táp is.
Láttad müködni azt az új kártyádat??
Tehát akitől vetted,ott kiprobáltad?
Még a másik amire tudok gondolni az a ram.
Ha 2Db modul van benne egyesével probáld ki őket.
Szóval egyiket kiveszed és bekapcsolod a gépet utána meg kiveszed az elözőt,berakod a másikat.
Nem vettem csak ismerősöm ide adta hogy használjam ezt mert erősebb neki már nem kellett
szóval vegyem ki az egyik RAM-ot ? és úgy próbáljam meg
Mind a 2db modult egyesével probáld ki.
Nem nagy kunszt kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!