Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel I5 4440 vélemények?

Intel I5 4440 vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Épp egy gépfejlesztés közepén állok. Nagyon sok minden van még hátra, valószinűleg csak az év végére/jövő év elejére jön össze annyi pénzem, hogy új processzort vegyek (jelenleg PentiumG-m van, ami nagyon jól teljesít, csak 4 szálra optimalizált játékoknál kissé megadja magát.)

Rengeteget játszok, de az a fajta játékos vagyok, akinek a grafika annyira nem számít, szóval ha lentebb kell venni a felbontásból, nem szúrom le magam egy megfagyott májasrúddal.

Kérdésem: Ha jól láttam, a kérdésben említett processzor, a legolcsóbb 1150-es foglalatú I5.(meg ez alá amúgy sem akarnék menni, ha már fejlesztek.) Milyen ez a processzor? Jó játékra? Ha kb év végén venném meg, tippeléseitek, és sejtéseitek szerint meddig lenne elegendő? Van e ennél jobb ár/érték arányban CPU? (Ami azért nem sokkal drágább.)

És még egy utolsó dolog: Egy 500W-s FSP Hyperem van, ezt nem szeretném cserélni, szóval a fogyasztás is fontos, hogy alacsony legyen. (Gigabyte GTX 750Ti Windforce Edition, 8GB DDR3 RAM 1600mhz, 1 dvd olvasó, egy sima HDD, két gépházhűtő. Asrock B85M Pro 4 lap)

2015. febr. 18. 10:30
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

??, Jó lesz a gép hyper 500 290x et is elbirja i5 melett

980 meg fele anyit fogyaszt

2015. febr. 18. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

i5 4460 kb 500 forinttal drágább, jobban megéri.

i5 4590 5000-rel többet kérnek érte, de meg is éri azt a pénzt.

Még csak most kezdtek megjelenni az olyan játékok, amikhez valóban 4 fizikai mag kell (fifa 15). 2-3 évet simán kibír, de még egy 4. generációs i3-mal is elmennek a dolgok.

Bármelyik 4. generációs i5 teljes mértékben ki tudja haktani a piacon lévő legkomolyabb videokártyákat (r9 290x, de akár gtx 980at is).

A konfig amúgy nem rossz, mivel nem zavar a rosszabb grafika, 750 Ti jó lesz.

Tápból (mivel nem láttam leírva) lehetőleg ne noname-t vegyél, mert az könnyen szétsütheti a komplett gépedet, és egyszerűbb egy új tápot venni, mint egy komplett gépet. FSP, XFX, chieftec ctg-k, Corsair, Cooler MAster, Br quiet! stb.

2015. febr. 18. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, erre voltam kíváncsi! Akkor lehet 1 hónapot pluszba gyűjtök majd, és veszek valami a legolcsóbbnál picit erősebbet.

Egyébként a hosszú iratom végén pötyögtem, hogy egy 500-as FSP Hyperem van, amit nem akarok cserélni. :)

2015. febr. 18. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
bocs elolvastam, úgy láttam cserélni akarod az fsp hyper-t.
2015. febr. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!