Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jól gondolom, hogy egy mai...

Jól gondolom, hogy egy mai 250e-s gamer konfiguráció elég akár évekig a játékokhoz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Azért feltételezem ezt, mert az új konzolok már most szinte egyenértékű egyes gamer pc-kkel, sőt. Amit ki lehet hozni a játékokból a jövőben grafikailag és elfut ps4-en illetve xbox one-on, az véleményem szerint elfog futni egy mai 250k-s gamer pc-n is akár.

Tehát újra fellélegezhetünk, pc vásárlásnál, hogy nem kell évente újítani/cserélni?!

Forrás: rengetek videók a youtubeon (pc vs ps4)

2015. febr. 17. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
ha megvárod a dx12 ki jövetelét akkor biztos hogy egy 5-6 évig ki tudod akár húzni egy vga-val procik mindig sokáig elegek szoktak lenni ha persze intel és középkategóriás videó kártyára meg közép felső vagy felső kategóriás legyen .
2015. febr. 17. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
az én 5éves procim bőven megfelel a mai játékokra a jó öreg phenom ii x4 :D
2015. febr. 17. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én anno egy D945-öt nyúztam 7 teljes éven keresztül, aztán meghalt a HDD és nem volt kedvünk ezzel a régi vacakkal szenvedni így jött az i5.

Mondjuk a proci az simán elég szokott lenni 5-8 évig, inkább a VGA az amit "mindig" cserélni kell, persze csak akkor kell mindig ha (már bocsánat) grafika búza vagy, hogy FHD+ULTRA alatt 60 FPS közetelő.

Ha tudsz magaddal kompromisszumot kötni akkor a VGA is simán elég kell hogy legyen, és egy GTS250-et nyúztam 9 évig, bezony nem olyan rég cseréltem ezt is, igaz az 1600x1200-ba játszottam minden játékot, hogy ne legyen fekete csík a képernyőn bárhol, de a grafikai beállításokat szépen lassan lejjebb vettem.

2015. febr. 17. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha legalább középkategóriás cpu/vga-t veszel, akkor nem kell évente cserélni.
2015. febr. 17. 18:53
 5/6 BlodDrunk ***** válasza:

Pc-t fölösleges konzolhoz hasonlítani.

Pc gamek teljesen másképp vannak optimalizálva.

Lásd GTA IV min gépigénnyel játszhatatlan.(15-20fps)

Évente jönnek ki az újabb csúcskategóriás cuccok szóval ami jelenleg csúcskategória 2év múlva középkategória lesz.

Így 1évnél előre,nem lehet pc-t tervezni, persze ha nem vagy vérbeli Gamer akinek fontos,hogy minden maxon legyen.

2015. febr. 17. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó de a GTA IV az egy optimalizálatlan
2015. febr. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!