Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi alapján tudom, hogyan...

Mi alapján tudom, hogyan futna ez a játék a gépemen? Infó.

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdésem az lenne tudnátok olyan programot, weboldalt vagy bármit ajánlani ami leírja, hogy milyen az adott játékhoz a gépem? Az ilyen ismert oldal a Can You Run It, ott nézegettem, de az érdekes az, hogy az oldal szerint a minimumhoz se elég a gépem a Far Cry 3 nevezetű játékhoz, de szinte közepes grafikán is teljesen simán vitte a játékot... Most a Far Cry 4-et szeretném megvásárolni, itt is a minimum detto nincs meg, de nem tudom most mi legyen, mert e-szerint az oldalt szerint a FC 3-hoz sem elegendő a gépem mégis MEDIUM-on tökéletesen elfutott nekem... Hogyan döntsek? Nem akarok feleslegesen kidobni 15.000 Ft-ot, aztán meg a végén nem megy a játék, csak szaggatva lowon :(

2015. febr. 17. 17:07
 1/7 BlodDrunk ***** válasza:

nem ártana leírnod,hogy milyen géped van..

Az ilyen összehasonlítgatás meg totál hülyeség.

2015. febr. 17. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
2015. febr. 17. 17:12
 3/7 |Orfeusz| ***** válasza:
Hát megpróbálhatod letölteni torrentről, ha fut akkor meg vedd meg. Az biztosan megmutatja.
2015. febr. 17. 17:16
 4/7 BlodDrunk ***** válasza:

Gépígényt aztán sok értelme van nézni.

Az nem azt jelenti,hogy élvezhetően játszani is fogsz.

hanem csak azt,hogy elindul,de attól lehet még 1fps-ed lesz.

2015. febr. 17. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Én személy szerint Game Debate-t szoktam használni, mert ott kiválasztod a CPU, VGA, típust, RAM mennyiséget és az egy kicsi diagramon megmutatja, csak azért kicsit érteni is kell hozzá.

Már most úgy értem, hogy amit kiválasztasz procit vagy VGA-t abból a legalapabb órajelűvel számol.

Pl.: Én nézegettem a GTA 5-öt, hogy mit mond rá az oldal, és a procimra azt írta, hogy 90%-ot tudna nyújtani, nos az ajánlott proci egy i5 3470, nekem a 3470s van, ami alapon 2,9 GHz-et megy, míg az alap modell 3,2 GHz-en ketyeg, és ez a 300 MHz különbség adja ki azt a 10% veszteséget, azonban mivel van már a turbónak köszönhetően a proci terheléstől függően változtatja az órajelét (az én esetemben 2,9 GHz-ről 3,6 GHz-ig), tehát a procival meg vagyok minden féle képpen.

A VGA-m egy HD7970 (egy kicsi OC-vel), erre 141%-ot ír, ami szerintem kicsit sok, inkább maradjunk olyan 110%-ban (optimalizálás kérdése lesz).

A RAM meg pont 8 GB.

Persze azért jó lenne tudni a géped paramétereit.

2015. febr. 17. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy töltsd le a netről. Ha elindul és úgy ahogy még neked is élvezhető, akkor vedd meg.
2015. febr. 17. 17:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Erre sajnos azt tudom írni, hogy én már kint élek Németországban, és itt tilos torrentezni, szóval nem tudom letölteni sajnos... és adott esetben a Far Cry 4-nek demoja sincsen..
2015. febr. 18. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!