Mi alapján tudom, hogyan futna ez a játék a gépemen? Infó.
nem ártana leírnod,hogy milyen géped van..
Az ilyen összehasonlítgatás meg totál hülyeség.
Gépígényt aztán sok értelme van nézni.
Az nem azt jelenti,hogy élvezhetően játszani is fogsz.
hanem csak azt,hogy elindul,de attól lehet még 1fps-ed lesz.
Én személy szerint Game Debate-t szoktam használni, mert ott kiválasztod a CPU, VGA, típust, RAM mennyiséget és az egy kicsi diagramon megmutatja, csak azért kicsit érteni is kell hozzá.
Már most úgy értem, hogy amit kiválasztasz procit vagy VGA-t abból a legalapabb órajelűvel számol.
Pl.: Én nézegettem a GTA 5-öt, hogy mit mond rá az oldal, és a procimra azt írta, hogy 90%-ot tudna nyújtani, nos az ajánlott proci egy i5 3470, nekem a 3470s van, ami alapon 2,9 GHz-et megy, míg az alap modell 3,2 GHz-en ketyeg, és ez a 300 MHz különbség adja ki azt a 10% veszteséget, azonban mivel van már a turbónak köszönhetően a proci terheléstől függően változtatja az órajelét (az én esetemben 2,9 GHz-ről 3,6 GHz-ig), tehát a procival meg vagyok minden féle képpen.
A VGA-m egy HD7970 (egy kicsi OC-vel), erre 141%-ot ír, ami szerintem kicsit sok, inkább maradjunk olyan 110%-ban (optimalizálás kérdése lesz).
A RAM meg pont 8 GB.
Persze azért jó lenne tudni a géped paramétereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!