Mi lehet a baj? Mi a megoldás?
A problémám a következő, a tegnapi nap folyamán rendeltem egy amd radeon r7 250x 1GB gddr5 típusú videokártyát. Amikor kiszereltem a régi videokártyát látván hogy milyen vastag por réteg ült a gephazban hát neki láttam a takaritasnak. Kiszedtem a ramot letorolgettem, processzorrol leszereltem a hűtőt új pasztát kentem rá az alaplapot is szépen letorolgettem és beleszereltem az új videókártyát(jól összekötöttem mindent). Amikor bekapcsoltam a gépet a ventillatorok felporogtek de a monitor ezt írta : nő video input. Megprobaltam másik monitorral amivel szintén ugyan ez volt a probléma. Ezután visszaraktam a régi videokártyát és már azzal sincs kép de ugyanúgy felporognek a ventik.
Alaplap: ecs a75f-m2(PCI-e 2.0)
Processzor: amd a4 3300 2,5GHz
5GHz
Vga: sapphire amd radeon r7 250x 1GB gddr5(PCI-e 3.0)
Ram:2GB Kingston ddr3
Tápegység: Hkc USP5550 550W
Mi lehet a baj? Pls help me fast!!!!
a videókártya ventije is felpörgött?
a biosban nézz körül nem kell e vmit beállítani.
-nézd meg ,hogy ha esetleg az alaplapon levő videokimenetre kötöd a monitort úgy van-e kép?
-Ha van akkor a bios-ban állítsd vissza, hogy a PCI-Express kimenet legyen az elsődleges kimenet.
-ha nincs, akkor bios reset segíthet , ezt kiszerelt videokártyával és alaplapi kimenetre kötött monitorral tedd.
A táptól szabadulj meg! Próbáld ki egy normálissal. Nem a tiéd lenne az első, ami egy "átmozgatás" után egyszer csak nem indul többet.
Komolyan nedves anyaggal törölted le? Ez csak tovább tetézi a bajt.
Biztos mindent jól kötöttél össze? Alaplapba is mindent bedugtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!