Mi a véleményetek a konfigról?
2015. febr. 14. 21:25
1/3 anonim válasza:
az 500gb HDD-t hagyd ki
és helyette:
R9 280 vga (Sapphire DualX)
Tápnak meg Cooler Master G500
2/3 anonim válasza:
kb annyiért már h97-es lapot is adnak
hdd nek ez jobb: [link]
én olyan vga-t nem vennék inkább r9 280 de ha mégis az kell akkor
gondolkodj egy másik hűtésűben mert nekem elég unszimpatikus az a hűtés(bár a te dolgod)
3/3 anonim válasza:
Én személy szerint egyetlen elemével sem értek egyet. Processzorból vegyél inkább 4460-at, az újabb és jobb is, és ugyanannyiba kerül mint a 4440. Videokártyából én inkább egy 270X-et vagy 280-at tennék bele, 500GB-os merevlemez teljesen felesleges az 1TB-os mellé. Optikai meghajtóból és tápból is másmilyet vennék, bár az inkább csak személyes preferencia, minőségi kifogás nincs egyikkel sem. Meg ha nincs házad, ne felejts el venni azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!