Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen érintőképernyős laptopo...

Milyen érintőképernyős laptopot használni?

Figyelt kérdés
Praktikusság és ergonómiai szempontból kérdezem.

2015. febr. 14. 06:31
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Az a fííling, mikor egy redvás, maszatos képernyőt kell bámulni...egyszerűen felejthetetlen. Nem is értem azokat, akik a tiszta képernyőt és a touchpad -ot szeretik, árt a szemnek és a kéznek...
2015. febr. 14. 06:39
 2/5 anonim ***** válasza:

"Az a fííling, mikor egy redvás, maszatos képernyőt kell bámulni...egyszerűen felejthetetlen."

+1

Ugyanez volt az első gondolatom. A kezét eltörném annak is, aki a monitoron úgy mutat valamit, hogy hozzáér, nemhogy direkt nyúlkálni...

Ebbe bukik bele a Microsoft, hogy nem is meri fel. Az érintőképernyő telefonra elmegy, buszjegyet vásárolni automatából szuper, rendes számítógépen hülyeség.

2015. febr. 14. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor hülyéztem le a főnökömet, amikor ilyen szart beengedett a céghez.
2015. febr. 15. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Van ahol van értelme. De ezek ilyen speciális esetek.

Amikor olyan a laptop kialakítása, mint az őskori tabletPC-knek. Hogy teljesen kihajtható a kijelző vagy levehető.

És, akkor stylus-szal jól lehet kezelni, hogyha valami olyan területen használja valaki ahol ez kell és egy kisebb tablet nem elég. Mérnöki területen vagy grafikánál ezt el tudom képzelni.

Egyéb otthoni felhasználásra összetapicskolni hülyeség. Max parasztvakításra jó, hogy hjúúúúú ez ezt is tudja, de minek!?

2015. febr. 15. 12:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Elég egyöntetű válaszok...

Elgondolkodtató...

2015. febr. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!