Mennyire megbízhatóak a nagy kapacitású pendrive-ok, mint pl 1TB?
Ha márkás, akkor megbízhatóbb. de gyártón belűl is több szint van, szóval pl. Kingstonból se egy DT100-at veszel ha megbízható kell. :D
Viszont könnyen és hamar ki lehet nyírni ha sokszor írsz rá, hiszen nagyságrenddel kevesebbszer írható mint egy SSD. Láttam olyan embert aki 2-3 havonta vett újat, mert MS Office alatt arra dolgozott és nem gondolt rá, hogy minden egyes javítás után írja a gép a BAK fileokat.
Szerintem 256GB felett érdemesebb pendrive alakú vagy USB-re is köthető SSD-t venni. Vagy HDD-t, az még olcsóbb is.
köszi.
Max 32 GB-sem volt eddig, és még nem volt gond.
Gondom eddig egy 64 GB-s SD kártyával állt elő, amiről nem lehetett beolvasni a fájlokat (pl galaxy s32-vel csinált fényképeket), mert sokat korruptnak nevezett.
"Nem fog meghalni és odaveszni, amit ráteszek?"
De, egyszer igen. Hogy az az egyszer az fél év, 10 év vagy 30 múlva lesz-e, az függ nagyon sok mindentől: minőségtől, használattól, de még a véletlentől is.
Köszi a válaszokat.
A tervem egy 1 TB HDD teljes újrapozicionálása, és ennek tartalmát, filmek, soroztatok, zenék, szeretném addig máshova tenni.
ha havonta egyszer mentek ki valamit egy 1TB-s kütyüre, akkor az sose telik meg, sosem lesz kihasználva.
amúgy azt hiszem megy vissza a feladónak. kipróbáltam, s folyton sérülnek rajta a fájlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!