Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX 6300 OC kérdés?

FX 6300 OC kérdés?

Figyelt kérdés
Gyári hűtővel, 4.3 GHz-en megy, 1 óra Battlefield 4 után sem ment 58 fok fölé a CPU hőmérséklet, átlagosan 55 volt. A CPU voltaget 1.40-re tettem, a NB voltaget pedig 1.20-re. 1 óra prime után is teljesen stabil volt. A kérdésem a következő. Miért mondják h gyári hűtővel maximum a 4 GHz OC, amikor nekem még 4.3-on is teljesen normális hőfokok vannak a gyári hűtővel még 1 óra intenziv game azaz terhelés alatt is?
2015. febr. 12. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát azért mert a 4ghz-t csak (biztonságos) húzásnak mondják h annyin nem lesz baja attól h Ennyire felhúztad nem lesz egyből 80-100 fok cd

Ennyin ajánlatos a hűtő.

Egyébként a bf4 amúgyse terheli a procit egy rossz g3420is elbírja az últrát.

Inkább vga kell jobban neki.

Rem segitettem

2015. febr. 12. 20:30
 2/3 daniel1385 ***** válasza:

Hát nem tudom... de én nem mertem a gyári hűtővel OC-zni, mert full loadon 60-70 fok volt OC nélkül is...

Most egy 212 evo van rajta ~4GHz és MAX 35 celsius fokra megy fel, szóval most elégedett vagyok :D

2015. febr. 12. 23:17
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Gépház se mindegy (+szoba fok) + minden hardverkörnyezet

Szerencsés cpu példány kifogás...

Van aki örül ha alapon max fok alat marad...

2015. febr. 13. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!