Kihajtaná ez a processzor ezt a videókártyát?
Figyelt kérdés
Jelenlegi gépemben van egy Intel i5-3570 3,4Ghz-s processzorom. Jelenlegi videókártyámat (GTX 360) cserélném erre a videókártyára: [link] 2015. febr. 11. 01:51
1/7 anonim válasza:
GTX360? WTF?
Egyébként kihajtaná.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen jó régi videókártya :D De most spóroltam össze annyit, hogy tudjam cserélni. Másfél éve a processzort cseréltem, idén a videókártyát fogom.
2015. febr. 11. 02:05
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem nézd meg újra a típusát, mert akármennyire is próbálok visszaemlékezni, sose volt olyan VGA, hogy GTX360.
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
De mi volt ez? Valami átnevezet geforce 200 as külső buherálásal?
Mert ha oem let voln (szintén átnevezet) akor nvidia is irná
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Amugy cpu d 980 t is bőven kihajtaná
8gb (kit) ram már 960 melé is elkél
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Neten hírként irnak róla ~2009 és mint Fermi -k vagyis 400 as széria "megnem jelent elődei" vagyis akor még igy hivták őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!