Milyen gép lenne jó videózásra?
Figyelt kérdés
Szeretnék játékokat videózni de nagyon régi gépen van, gyenge konfigurációval. Milyen konfigurációt és operációs rendszert ajánlanátok? Hozzáértőbb vagyok így jöhetnek a szakszavak .2015. febr. 10. 16:51
1/3 Brenya válasza:
Jó erős,hogy fusson a játék és közben rögzíteni tudd a videót is.
2/3 anonim válasza:
Konkrét paramétereket nem írok, mert ehhez túl sok az ismeretlen változó.
Általánosságban azt mondanám, hogy érdemes egy 10-20%-al túlméretezni a hardvert VAGY külön hardveres tömörítéssel rendelkező hdmi capture kártyát beszerezni ami nem terheli sem a gpu-t sem a cpu-t. HDD-ből persze nem árt legalább 2 (mert célszerű másikra rögzíteni mint amiről betöltöd a játékot).
oprendszernek: ha csak steames játékok érdekelnek akkor egy linux teljesen megfelel a célnak. (nem vagyok benne biztos, de talán némi teljesítménynövekedés is elérhető így, bár ez nagyon játékfüggő szerintem) ellenben így bizonyos játékok nem mennének, tehát végeredményben a windows-t javaslom (ebből is célszerű a legújabbat választani) a frissebb directx és driverek miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. febr. 10. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!