FX-6300-am van és netezés közben 50 fokos a CPU az normális?
TERMÉSZETES az Fx6300-nál. Nekem is ez van, gyári hűtővel netezés közben nálam is 50°C-os volt játék alatt, meg megsem mertem nézni :D
Ezért a gyári hűtőt lecseréltem egy a fent említett hűtőre (212 evo). Tuningoltam rajta (most 4GHZ-es) és átlag 30 fokos. (Jelenleg netezés közben 13-20°C-ra megy fel hűvös szobában!)
"(Jelenleg netezés közben 13-20°C-ra megy fel hűvös szobában!)"
ne haragudj , de egy léghűtő a környezete, max. a szobád hőmérsékletét képes felhasználni :) Nem gondolod, hogy 13 fokos CPU-hoz legalább 5-7 fok kellene lennie a szobád hőmérsékletének? Valamint a "netezés" azt jelenti, hogy a proci nincs terhelve. Ha így van, akkor miért gondolod, hogy mi szeretünk megfagyni a szobánkban csak azért hogy alacsonyan legyen tartható a CPU hőfok úgy hogy nincs is terhelve? :DDD))
Vegyél egy hűtőt rá annyit megér.
Addig meg kibírja így is,míg gyüjtesz rá pénzt.
Feszültséget megprobálhatod bár én nagyon kétlem,hogy nyernél azzal valamit,de tuti nem egészséges az a prcinak ha alacsonyabb feszültségen,ugyanakkora teljesítményt kell leadnia.
Szóval logikai alapon ha feszültséget veszel el-órajelből is kellene picit lecsipni
droppol, throttlingol, vagy laggol? :)))
Mert nem mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!