Ehhez a processzorhoz milyen hűtőt vegyek?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy a gyári hűtő szörnyen hangosan zúg, kipucoltam de az sem segít rajta. Ezért vennék egy újat.
A procim: Core 2 Duo E8400
Milyen hűtőt vegyek hozzá? A fő szempont hogy halk legyen, meg hát persze normálisan le tudja hűteni.
Én ezt néztem: [link]
Ez megfelelne? Ha nem akkor milyen legyen?
Nincs húzva a processzor, nem is akarom.
2015. febr. 9. 17:37
1/11 anonim válasza:
Én többet költenék rá, de ennek is jónak kell lennie.
2/11 Lajtai László válasza:
Inkább ezt vedd. Jobb, és nem drága.
3/11 A kérdező kommentje:
Én is szívesen költök rá többet, 4-5 ezer Forint lenne a határ. De ahogyan elnéztem a 4-5 ezer forintos hűtőknél ez mintha jobb lenne, és elég jó véleménnyel vannak róla.
2015. febr. 9. 17:45
4/11 A kérdező kommentje:
De akkor biztos képesek lehűteni játék közben, igaz?
2015. febr. 9. 18:01
5/11 anonim válasza:
4-5k körül lassan ilyen procikat kapsz én annyit nem költenék rá..
6/11 Lajtai László válasza:
Egy 2500 forintos hűtő simán lehűti az E8400 procit. Még némi tuningot is elbír.
7/11 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megrendelem azt amit linkeltél. Köszönöm.
2015. febr. 9. 18:08
8/11 Lajtai László válasza:
Elégedett leszel vele. nagyon csendes hűtő.
9/11 A kérdező kommentje:
Remélem :) Még egy dolog van előtte, szét szedem a gépet és megnézem egyáltalán bele fér e, mert elég nagynak tűnik nekem :D
Meg hát ahogy elnéztem mintha más lenne a beszerelése, mármint a talpai, remélem bele tudom majd rakni.
2015. febr. 9. 18:25
10/11 Lajtai László válasza:
Más mint a gyári. De viszonylag egyszerű. Csak 4 darab kis fekete pöcköt kell beledugni egy műanyag keretbe, és abba jön a hűtő két csavarral. Én raktam már ilyet min itx lapra is, itx házba és elfért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!