Windows 8.1 megérte leváltani a Windows 7 et?
"What operating systems are supported?
Mirillis Action! is available for Windows Vista, Windows 7, Windows 8 and Windows 8.1"
Gondolom a többi program is elfut.
A win 8.1 már megbízható, bootolása elképesztően gyors ssd nélkül is. Programok, játék nagyon minimálisan, de jobban futnak. Az új DirectX elérhető lesz win8-on, de 7-en nem.
Két dolgot tudok csak ami a win8.1 ellen szól, a kinézet (habár ez szubjektív). A másik meg, néha előfordul 1-2 program kompatibilitási problémákkal. pl. régi utorrent verziók.
Valami hiányzik a gépedtől, és azért nem működik. Kodek, vagy ilyesmi.
Nekem 8, és 8.1 en is egyaránt működik minden felvevő. Semmit nem kellett vele trükközni.
"Programok, játék nagyon minimálisan, de jobban futnak."
Próbáld meg a DOOM 3-at...
Nekem toshibám van :( és win7en 10fpsel megy win8on 17el
dizájnt én is utáltam 1 hónapig de már a 7et utálom
(bár a keresése nem tudom mért gondolja hogy a "vezérlőpult" megtalálásához a binget kell segítségül kérnie, meg kb. ilyen jó találatokat szokott kiadni...)
de sokkal stabillabb gyorsan bootol és droidos népeket szivathatod mert win store-ban sok jó játék van :)
programokat próbáld win7 ként futtatni (jobbklikk- tulajdonságok-kompatibilitás (de ikonoknál nem működik))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!