SOS! NAGYON SÜRGŐS! A monitor egyik pillanatról a másikra elsötétült, már háromszor nyomtam ki és újra be, de nem jön vissza a kép. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
5 éves Win7 HP-G62 laptopról van szó.Egyszerűen csak facebookoztam,és elsötétült a monitor.Próbáltam kinyomni,majd újra be,de semmi változás.Viszont bejön az indítóképernyő,a kék üdvözöljük,meg a biosz.Csökkentett módban megy minden,most is a gépről írok,de normál módban nincs tök fekete a képernyő.Mit tehetnék?#gép-monitor-elsötétül
2015. febr. 8. 18:41
1/6 csacsi2 válasza:
videokártya drivert szedd le és telepítsd újra. szerintem az sérült.
2/6 csacsi2 válasza:
itt keresgélj pontos adatok alapján (videokártya)
4/6 A kérdező kommentje:
És akkor csak letöltöm,ha megvan,és kész?
2015. febr. 8. 19:28
5/6 A kérdező kommentje:
Csökkentett módban nem enged telepíteni :/
Normálba meg egyáltalán nem tudok belépni.
2015. febr. 8. 19:34
6/6 csacsi2 válasza:
csökkentett módban leszeded a driver-t
Futtatásba devmgmt.msc
ekkor valószinüleg el fog indulni normal módban igaz nagyon rossz megjelenítéssel (alap oprendszervezérlés), de már látod majd a telepítési folyamatot.
Amennyiben ez sem oldja mag akkor oprendszer telepítőjét futtatva (boot -olva) a javítást választva kijavíthatod a rendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!