5.1-es hangkártya jó a 2. 0-ás hangszóróhoz? Alaplapi hangkártyám van, de az vacakol azért gondoltam rendelek egyet olcsón, annyira kell h zenét tudjak hallgatni meg játszani, filmet nézni stb. Házimozit nem valószínű h veszek mostanában.
:)
igen jó
a hangszórók végén lesz egy 3,5-es jack dugó:
ezt a jack dugót bedugod a hangkártya ZÖLD színű kimenetébe
Ennyi :))
Értem. De az nem a hangchip hibája, hanem a csatlakozóé.
Amíg megjön az új hangkártyád, szerintem használd az előlapi kivezetés csatlakozóját.
Ha a PC házon van elöl két jack aljzat, akkor ahhoz tartozik valamilyen kábel is a gépházon belül.
Lehet, hogy nincsenek sehova bedugva, de az alaplapokon van hozzájuk csatlakozó.
Az alaplap kézikönyvében szép illusztációval levan írva, hogy hogyan kell bekötni. ("Front Panel Audio Connector" vagy Front Panel Audio Header" szöveget keress) Nem egy ördöngősség. Gyakorlatilad egyetlen csatlakozót kell bedugni egy a számára kialakított helyre. Ráadásul ezek a csatlakozók általában bolondbiztosak. Csak egyféleképpen lehet bedugni őket, mert egy tüske helye vakra van öntve.
Szeva, én nem akarok okoskodni, de ha jól láttam akkor 20 dollárt fogsz kiadni +póstaköltség ha jól tudom, szóval legyen 25dollár 1 totál nonames hangkártyáert, amikor 15eurótól vannak Creative SoundBlaster 5.1-es sőt max 20ba már van USB 7.1, 24bit, Creative hangkártya olyan mint az autóknál a Merci kategória, tökéletes hang nagyon jó kellékek, lejátszók, EAX hangzás játékokhoz, figyeld én ilyet használok már vagy 7éve a horror játékok olyan hangzással, hogy meg merevedsz!!!
Nézd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!