AMD Athlon II X4 640 processzorhűtő? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy vegyek rá valami processzorhűtőt, vagy jó az alap is? Hogy nem túl hangos? És milyet ajánlotok ami jó, és lehetőleg ne legyen túl drága.2015. febr. 8. 13:46
1/4 anonim válasza:
ilyen a hűtő:
kicsi
ha terhelve van a gép, nő a hőmérséklet, ezzel arányosan jobban teker a venti, így hát hangos a hűtő. De a dolgát elvégzi, hűtve tartja a procit, csak hangosan...
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor vegyek rá valami hűtőt, vagy akkor nem kell, jó az alap is?
2015. febr. 8. 14:00
3/4 anonim válasza:
Ha nem húzod, elég ez is.
Nekem is gyári AMD hűtő van most a Phenom II X4 955-ön, szerintem ugyanaz a sima alu bordás hőcső nélküli.
Épphogy, de elég még erre is, pedig elvileg egy kisebb procihoz volt, csak nálam maradt.
A hangja sem zavar, üresjáratban még csendes is, terhelve már feltekeri, de akkor is elviselhető.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktam tuningolni a procit, nem szoktam húzni.
2015. febr. 8. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!