Nexus 7 (2012) -met mióta frissítettem android 5. 0.2-re sokkal kisebb pontszámot kap antutu benchmarkon. Mért van ez?
gondolom a frissebb, újabb Android jobban terheli a telefonod, erőforrás igényesebb :)
-ez ugyanolyan mint a Windows-nál, egy Win XP-nek kevesebb hardver kell mint egy Win7-nek :))
Sokan csak azért frissítenek, hogy elmondhassák, hogy a legújabb op. rendszer van a gépükön. Holott a régivel is tök jól ment a gép, csak hát ugye mit szólnak majd a haverok hogy még a régit használom...az olyan égő...:)))
" az 5.0 többet kihoz a tabletből"
-nem sajnos nem így van :) egy tablet amit kiadtak 4-el és később adtak ki rá 5-öt direkt úgy csinálják, hogy az 5 kicsit kevés legyen neki. Hogy vegyél másik , erősebb hardverrel ellátott tabletet.
Nekik ez üzlet, és a tablet eladásokból élnek meg :) Nem abból, hogy hányas Androidot adnak ki :) Az ingyenes :)
hát nekem anno volt egy 2.3-as Androiddal kijött Xperia Sola telefonom.
rootolni akartam, de 2.3-assal nem lehetett.
kijött rá a 4.0, ezt már lehetett rootolni is. Feltettem a 4.0 -át ,rootoltam is de olyan lassú lett a teló, hogy inkább visszatértem a 2.3-ra. Amúgy nem is adott többet a 4.0 ás android a 2.3-nál , csak "más" volt, újabb de funkciójában mindent tudott a 2.3 is amit 4-es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!