Mit tehetek? SOS
Előzmények: Tegnap délelőtt telefonáltam a Bestbyte üzletek egyikébe, ahol felvilágosítást kértem egy headsettel kapcsolatban. Számomra fontos kérdések mindegyikére kielégítő választ kaptam, arra is, hogy kilehet-e próbálni a helyszínen, jó-e a telefonomhoz. A válasz: igen volt.
Tapasztalat: Tegnap késő délután meglátogattam az egyik üzletüket, majd a kiszemelt headsettel a kezemben megszólítottam egy eladót, hogy segítsen kipróbálni a szerkezetet. Azt mondta, hogy ez nem lehetséges, mert addig ameddig nem fizetem ki, nem lehet kibontani. Már itt furcsán néztem rá és előjöttem a telefonos kollégájára hivatkozva a lehetőséggel. Nem engedte fizetés nélkül kipróbálni. Én naív sajnos megvettem a fülhallgatót, majd hazahoztam, kipróbáltam az 5300 Ft-os "készüléket". Óriási csalódást okozott. Férjem visszavitte a boltba, ahol azt mondták Neki, hogy higiéniai okok miatt nem áll módjukba visszavenni a terméket. A termékre nem volt ráírva, nem tájékoztattak erről a vásárlásnál, a polcon sem volt ez feltüntetve. Mit tehetek? Hova mehetek? Válaszokat előre is köszönöm!
És kérdem, valóban közel 1 napot kellene mennie, hogy jó legyen a hangja 5300 Ft-ért? És, ha mindez egy 20000 Ft-os headsettel történik, akkor is hagyjam szó nélkül, csak azért, mert már "magamba dugtam"?
És akkor kérdezem azt is, hogy a telefonba miért tájékoztattak arról, hogy a helyszínen kipróbálható? Mire odaértem ez valahogy elfelejtődött az részükről.
#4 Ami az ügy erkölcsi oldalát illeti, az igazság melletted van.
Ami viszont a jogi oldalát...nos a szó elszáll...
Szóval amit tehetsz az az, hogy lenyeled a békát...vagy ismét felhívod a boltot és újra felteszed a kérdéseidet, és rögzíted a beszélgetést.
Majd a panaszodat a felvétellel együtt elküldöd a BestByte-nak.
Azután, ha lepattintanak, akkor a felügyeleti szervüknek.
És az igazsághoz hozzá tartozik, hogy amennyiben a füles csatlakoztatható a telefonodhoz és működik vele, akkor az "jó a telefonodhoz". Hogy a hangja nem tetszik neked, az nem garanciális kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!