Nem éles a monitor képe?
Figyelt kérdés
Vettem egy zálogos Samsung 720N monitort (otthon is az van, csak azt újonnan vettem még régen), és az otthoni monitornál a betűk szép élesek, míg ennél a monitornál egy kicsit elmosódottnak érzékeltem.
Miért van ez? Drivert felraktam, de nem sokat segített, lehet, hogy újraindítás után jobb lenne? (bár nem írta a telepítő, hogy kéne.)
Előre is köszönöm.
2015. febr. 7. 13:32
2/6 halalfalo válasza:
Gyorsabb újraindítani, mint feltenni a kérdést, és várni a válaszra. :D
3/6 anonim válasza:
Natív felbontáson legyen (1280x1024), és egy világos árnyalatú (!) képet megjelenítve nyomd meg rajta az AUTO gombot.
4/6 A kérdező kommentje:
világos árnyalatú? lentebb vettem a kontrasztot és a fényerőt is, de nem sokat segített. Még nem akarom újraindítani a gépet, ezért kiírtam, hátha valaki tud valami megoldást mondani.
2015. febr. 7. 15:28
5/6 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a hibát. A menüben volt egy menüpont, amiben volt élesség beállítás is.
Azért köszi a tippeket :D
2015. febr. 7. 15:31
6/6 A kérdező kommentje:
Már a frekvenciát is átállítottam 75 hz-re, de még mindig zavar valami a monitorban.
2015. febr. 7. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!