Milyen VGA hűtőt vegyek?
A videókártyám hűtője több mint valószínű hogy nem működik rendesen, mert a gép játék közben túlmelegedés miatt leáll, és a hűtő elég érdekes hangot ad, amit régen nem csinált, ezért úgy döntöttem lecserélem.
Magával a kártyával nincsen gond, több tesztelő programot is lefuttattam rajta, egyik sem jelzett semmi gondot a kártyával, és máskor nincs is vele gond csak játék közben.
Szervizbe nem fogom egy pár ezer forintos hűtő cseréért bevinni, mert lassan ott járunk hogy a díj amiért dolgoznak drágább mint maga a termék, én is ki tudom cserélni.
A gond ott kezdődik, hogy nem igazán tudom milyet vegyek.
Mi számít jó márkának? És a hűtő tulajdonságainál mit kell figyelembe venni?
Én ezt néztem ki magamnak: [link]
Szerintetek ez mennyire jó?
Egyébként GeForce GTS 450 kártyám van.
Az még nem hosszú életkor.
Igazából én nem tudom, mivel senki nem szokta cserélni a videokártyán a hűtőt, mert a legenda szerint amit veszel rá csak sz**abb mint a gyári.
Amúgy meg 20-30e ért vehetnél 1 picit jobbat is.
Az egész kártyát nem akarom kicserélni, megvagyok elégedve vele. Azokat a játékokat amikkel én szoktam játszani mindent elvisz maximális grafikán, és mivel magával a kártyával nincsen semmi gond feleslegesnek tartom az egész kártyacserét.
Plusz költeni sem szeretnék rá, mert kb. másfél év múlva szeretnék venni egy úgy gépet, addig meg csak kibírja majd azzal a hűtővel amit veszek rá.
5-6 ezernél nem igazán akarok többet költeni rá, az amit linkeltem nekem jónak tűnik. De a márkáját nem igazán ismerem, ezért szeretnék véleményeket kérni ezzel kapcsolatban.
Rendben, hétfőn első dolgom lesz hogy veszek egy hűtőpasztát, szépen újrakenem és meglátjuk mit csinál.
De ha esetleg így sem lesz jó, akkor az a hűtő amit linkeltem jónak számít? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!