Ez a videókártya milyen grafikai beállításoknál lenne 60+ FPS-re CS GO ba?
Figyelt kérdés
GigaByte GeForce GT 630 2Gb
A válaszokat köszönöm!
2015. febr. 6. 20:36
1/4 totolala válasza:
Kb full low :)
De cs go-ban a proci is mérvadó
2/4 anonim válasza:
Nem egy erőmű a GT 630, nekem pont ugyanilyenem van. Alacsony felbontáson (1024x768) jól kezeli a dolgokat, ha kockamonitorod van, élvezetesebben fogsz játszani. Viszont FullHD-s monitoron 1280x720-as felbontáson megy jól csak javarésze az FPS-eknek, ami már szinte kockásnak számít ha messze elnézel. Én cserélni szeretném idővel, milyen videókártyád van? Csak akkor érdemes ilyen kategóriájú kártyát venni, ha nagyon olcsó, és nincs helyette más.
3/4 anonim válasza:
Nekem is GT 630 2gb -s van, ezért is cserélem most vagy egy R9 270X -re vagy GTX 760 -ra.
4/4 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy most egy AMD a6 3670k proci mellett van, és full hd -ban lowon, megvan a 60+ fps, de az nem valami jó mert ugrál stb., 1600x900 -ban, már jobb ott van amikor 100+ az már nagyjából stabil, de ugye minden lowon. 1280x720 -ban pedig stabil, csak nem lehet a messzi dolgokat kivenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!