Melyik 500W-os táp a jobb/minőségibb/halkabb?
Figyelt kérdés
Első: [link]
Második: [link]
Vagy esetleg mit ajánlotok? véleményeket is kérnék, köszönöm!
2015. febr. 6. 20:06
1/7 anonim válasza:
Én az elsőt (corsair) ajánlanám a jobb kábelmenedzsment miatt, ugyanis moduláris. Egyébként mind a kettő minőséginek számít ebben az árkategóriában.
2/7 anonim válasza:
nekem ctg 500 van csak erről tudok szólni.. még soha nem hallottam a hangját de gondolom ezek sem lehetnek olyan hangosak ebben az árkategóriában
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Minőséget tekintve CM G é jobb +1év gari is van rá (ha helyesen irják CX M nél, kábeleket meg ha jó a ház elehet dugni és vezetni
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor marad a Corsair, köszi mindenkinek!
Amugy az alábbi konfigba kellene; erről a gépről mi a véleményetek? Táp elbírja, meg későb egy VGA val is?
Alaplap: Asus H97-PRO [link]
Proci: Intel Core i5 4460 [link]
RAM: Kingston Hyper X Fury White 2x4GB [link] Fehér lessz de most ilyen linket találtam
HDD: WD 1003FZEX [link]
SSD: Samsung 120GB [link]
ODD: Asus
Ház: Sharkoon T29 Zöld
Proci hűtő: Cooler Master Hyper T4 [link]
Wi-Fi: [link]
Köszi szépen mindenkinek!!
2015. febr. 7. 13:57
5/7 anonim válasza:
Ha nem +2 db r9 280x-et tervezel bele crossfirebe (gondolom nem), akkor el fogja bírni később VGA-val együtt is :)
6/7 A kérdező kommentje:
Értem :)
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
2015. febr. 7. 15:25
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
>egy< vga t irt
Igen mehet bele R9 290X is pl. De nem tudom mikora veszed mert adigra lehet gtx960ti és r300 lesz mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!