Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a gépem?...

Miért csinálja ezt a gépem? Befagy magától. Játékot 120 fpsel stabilan játszom.

Figyelt kérdés
Befagy magától konkrétan nem csak a játék fagy be, semmit nem tudok vele csinálni, gyorsgombok nem müködnek, feladatkezelőt nem tudom megnyitni, fél percre beleég a kép ahol otthagytam. Utána müködik tovább. Nagyon idegesítő 1 éves a gép még. Ha rosszul fogalmazok néhol bocsánat nagyon ideges vagyok emiatt.

2015. febr. 5. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
túlmelegedés?
2015. febr. 5. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Túlmelegedés
2015. febr. 5. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Túlmelegedés, utálom ezt a szót is, másik gépem ettől döglött be...
2015. febr. 5. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Túlmelegedés.
2015. febr. 5. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Túlmelegedés.
2015. febr. 5. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Túlmelegedés
2015. febr. 5. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
ne haragudj NEM bantani akarlak vagy ilyesmi, de a valaszadokon meg mindig rohogok....ezert en nem irom le az a szot.... viszont amint irtak mar paran mi lehet a bibi, ezert en a helyedben raknek fel egy homerseklet figyelo progit, hogy megbizonyosodj rola... csak jatek kozben fagy be a gep vagy maskor is? mikor volt kiportalanitva? a szellozes jo a hazon belul? milyen haz? videokari tipusa? esetleg probaltad e ugy, hogy levetted az oldalat es ugy jatszol vele?
2015. febr. 6. 02:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Oldalát levettem, és nem a lábamnál van a gép felrakta fejem közelbe vízszintesen. Vannak ilyenek egyes progamoknál hirtelen befagy, média playert meg akarok nyitni visszont ilye full hd cucost nézek rajta kell neki kis idő. Van ilyen megáll az egér megminden és nincs nagy üzembe helyezve, tehát majdnemhogy üresjáratba van a gép befagy 1 perc múlva helyreáll. Amd fx 6300

TÁP HEXA 500

r7 250 ddr5 2gb vidikártya

2015. febr. 7. 02:02
 9/9 anonim ***** válasza:
egyszerűbb lenne egy programmal figyelni és leírni ide mennyi volt a maximum ameddig felment a hőfok
2015. febr. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!