PCX TERMÉKEK MÁSNAK IS SZAROK?
Egyetértek az elsővel.
Én egy éve vettem tőlük már microSD kártyát és az okostelefonomban még mindig azt használom.
Aláírom, hogy jót és rosszat is ki lehet fogni, de ha csak, hamar tönkremenő gyagikat adnának, akkor már, hamarabb lehúzhatnák a rolót.
A PCX is egy üzlet, nem ők gyártják az eszközöket.
Amit rendelsz, azt küldenek. (Ha nem azt küldenek, amit kérsz, 8 nap alatt kötelesek díjmentesen visszavenni.)
Nálam még nem volt gond se itt, sem az iponnál.
Tavaly nyaron lett veve gep toluk.December vegen egyik memoria modul tonkrement.Szilveszterkor elvitte a futar es ma nezve a pcx oldalan a garancia/szerviz opciot talan van halvany remeny,hogy vegre lesz valami abbol a modulbol..
Meglatjuk,de mar ideje lenne....
Ja es osszeszerelesnel mind ket gepunkbe amit naluk vettunk/osszeszereltetuk volt gubanc.Nem nagy,kicsi,de az is eleg volt..Egyik gepen egyik pendrivert nem ismerte fel rossz bekotes miatt (nem volt rendesen radugva egy kis vekony kabel a helyere) masikon meg elol ventilatort volt luxus bekotniuk.Mindegy meglett csinalva.
Nem mondom,hogy sz.rok,de en nem vagyok veluk teljesen elegedett sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!