Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PCX TERMÉKEK MÁSNAK IS SZAROK?

PCX TERMÉKEK MÁSNAK IS SZAROK?

Figyelt kérdés
Egy éve renedeltem a pcx-től egy gépet. Azóta kétszer lett cserélve a videókártya aztán a dvd olvasó most megint szarozik valamit. Másnak is ilyen fuszikos szarokat küldenek? A garanci a pedig valami ótvar szar.

2015. febr. 5. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha azt mondom, hogy ők is a gyártótól kapják amit eladnak? ^^ Max te választasz rosszul, mert csak az olcsóságot nézed, tévedek? Mik mentek tönkre amúgy (márka, típus)?
2015. febr. 5. 20:58
 2/11 A kérdező kommentje:
140k volt az egész gép. Utána néztem direkt hogy mit rakok bele
2015. febr. 5. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

Én egy éve vettem tőlük már microSD kártyát és az okostelefonomban még mindig azt használom.

Aláírom, hogy jót és rosszat is ki lehet fogni, de ha csak, hamar tönkremenő gyagikat adnának, akkor már, hamarabb lehúzhatnák a rolót.

2015. febr. 5. 21:07
 4/11 tamasoft ***** válasza:

A PCX is egy üzlet, nem ők gyártják az eszközöket.

Amit rendelsz, azt küldenek. (Ha nem azt küldenek, amit kérsz, 8 nap alatt kötelesek díjmentesen visszavenni.)

Nálam még nem volt gond se itt, sem az iponnál.

2015. febr. 5. 21:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hónapot kellett várni a garanciás javításra ha hívtam őket akkor felvették leis rakták utána meg csak foglalt volt a vonal. Leszartak rendesen. Ja és még a vinyó se volt rendesen berakva
2015. febr. 5. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Én pcx-ről rendeltem a gépemet, a hdd szektorhibáin kívül semmit gondom nem volt.
2015. febr. 5. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, a garanciális javítás MINDENHOL kb 2 hónap. Legyen az akár a pcx, akár az AQUA, netalán a Media Markt, vagy a T-mobile.
2015. febr. 5. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
én is gépet vettem, most lesz majd nyár fele 1 éves, semmi bajom nem volt eddig(nem velük szereltettem össze hanem saját magam)
2015. febr. 5. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Tavaly nyaron lett veve gep toluk.December vegen egyik memoria modul tonkrement.Szilveszterkor elvitte a futar es ma nezve a pcx oldalan a garancia/szerviz opciot talan van halvany remeny,hogy vegre lesz valami abbol a modulbol..

Meglatjuk,de mar ideje lenne....

2015. febr. 5. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja es osszeszerelesnel mind ket gepunkbe amit naluk vettunk/osszeszereltetuk volt gubanc.Nem nagy,kicsi,de az is eleg volt..Egyik gepen egyik pendrivert nem ismerte fel rossz bekotes miatt (nem volt rendesen radugva egy kis vekony kabel a helyere) masikon meg elol ventilatort volt luxus bekotniuk.Mindegy meglett csinalva.

Nem mondom,hogy sz.rok,de en nem vagyok veluk teljesen elegedett sajnos.

2015. febr. 5. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!