Most újítottam a gépem és miután beraktam az új cuccokat ezt az üzenetet kaptam windowson belül: Warning! Vcore 1,760 V. Mi lehet a gond és mit csináljak? Az új hardverek: Asus Z97-k alaplap, Intel Core i5 4690 Haswell
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 20:07
1/12 anonim válasza:
tedd ujra a windowst biztos megoldja!
2/12 anonim válasza:
Annak a procinak 1,3V körül kéne kapni, kap helyette majdnem 1,8-at. Csoda, hogy még nem sült meg. Ha állítható, állítsd át, ha automatikusan rakta erre, akkor BIOS frissítés. Ha semmi nem segít, akkor a tápot és az alaplapot felülvizsgálni.
3/12 A kérdező kommentje:
A tápom: Corsair RM 650
Egyébként biosban a Vcore 1,009. Amint betölti a windowst akkor megy így fel.
2015. febr. 5. 20:19
4/12 anonim válasza:
Valami szoftvert raktál fel, ami ezt piszkálhatja? AIDA mit mutat?
5/12 A kérdező kommentje:
Nem is merek belépni windowsba már..
Itt vagyok biosba. Itt 1.009 folyamatosan.
Parázok nehogy lesüljön amit írtál:D
2015. febr. 5. 20:27
6/12 anonim válasza:
Megteheted, amit az első ír. Egy linux CD-ről lemented az adataidat, ha kell, aztán újrarakod. Aztán bejelentkezés után rögtön érdemes nézni, mit mutat az AIDA. Még chipset driver telepítés előtt is. (Meg utána is.)
7/12 A kérdező kommentje:
Már teszem is újra a gépet és írok utána
2015. febr. 5. 20:36
8/12 A kérdező kommentje:
Sikerült felraknom a windowst és az AIDA64-et.
Itt rámentem az érzékeló fülre és a feszültség értékeknél a CPU mag a Vcore?
2015. febr. 5. 21:10
10/12 A kérdező kommentje:
Mert van egy olyan is hogy CPU VRM ami 1.760 V
2015. febr. 5. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!