Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows telepítésnél miért...

Windows telepítésnél miért akar az eslő újraindítás után is mindenáron a cd-romról bootolni a gépem?

Figyelt kérdés
Nem, a biosban be van állítva most már kínomban a first a secund és a thrird boot-ot is mind mind hard disc-re állítottam de csak azért sem engedi, ha meg kiveszem a cd-t akkor kiíja hogy disk boot faillure please insert and press enter..így telepítsem fel a wint ha mindig előlről kezdjem?
2015. febr. 4. 20:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha így nem megy akkor miért nem tudok bootolható pendrive-ról telepíteni? Van a biosban USB-FDD, USB cd rom, USB-ZIP De USB-HDD nincsen és az előbbi 3 közül egyik sem csinál semmit a bedugott win telepítős bootolható pendrive-al
2015. febr. 4. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A BIOS látja egyáltalán a vinyót?
2015. febr. 4. 20:56
 3/4 Lajtai László ***** válasza:
100%
Első újraindulás után még benne van a win cd. Azét akar arról bootolni, Olyankor nem kell csinálni semmit csak várni hogy tovább lépjen magától,és folytatódik a telepítés. Amikor teljesen fent van a windows akkor vedd ki a cd-t.
2015. febr. 4. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Első: Szerintem látja a bios is hiszen akkor hogyan tudtam volna elindítani a telepítőt és eljutni az újraindulásig?

Második: Tudom miről beszélsz de nem, ez nem az, ez szépen újrakezdené az egész telepítőt.

De átcseréltem az ide vezetékeket és most működik és már a merevlemezről bootol...érdekes hogy az elején meg éppen akkor működött amikor fordítva kötöttem be...néha pedig az egész gép nem indul el hanem csak sípol de utána meg elindul ha újra próbálom..

Bisoban minden beállítás rendben ill resetelve is volt. a csatlakozók is újra vannak cserélve elméletileg mindennek rendben kell lennie másik gépem 10 évvel idősebb azzal minden elsőre megy.

2015. febr. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!