Melyik a jobb? Nvidia 980 sli, vagy AMD r9 290x 8gb változat crossfire?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 07:45
2/5 anonim válasza:
Csak hogy tisztába tegyem: SLI-ben nem halmozódik a VRAM, ugyanúgy 4 gigás lesz mintha egy kártya lenne a gépben. Cserébe egy 4 gigás 980 csípőből szarráver egy 8 gigás 290-est bármilyen felbontáson. Egyedül 4k felé közeledve lenne előnye, a videómemória miatt, de akkora felbontáson más miatt fog akadni, a 4k nem egy kártyának való még. Innen kezdve egyértelmű hogy melyik.
3/5 anonim válasza:
Ó bocsi, reggel van még, elnéztem, és azt hittem SLI 980 vs 290-ról van szó, nem láttam hogy az is crossfire lenne. Továbbra is a 980-ra szavaznék.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. febr. 4. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!