Ebben a konfigban van valami kivetnivaló?
Figyelt kérdés
Thermaltake Commander MS-I
FSP Raider 550W
Asrock Z97 Extreme3
Intel Core i7 4790K
Cooler Master 212 EVO
ASUS STRIX GTX 970 (ismerem a 3,5GB mizériát ezzel kapcsolatban, amint lesz jobb ebben az árban azt veszem)
LG 22MP55HQ-P
Ennyi nagyonmax a keret több pénzt nem tudok rászánni, maximum az egyikból olcsóbbat veszek, de ezért is kérem ki a véleményetek!
2015. febr. 3. 20:26
11/15 A kérdező kommentje:
persze gondolom ezért drágább is lesz....alig várom
2015. febr. 3. 21:14
12/15 Közveszélyes Kontár válasza:
GTX970Ti ? :P
Lefelé fújon a cpu hütö?... Értelmes... Olyan gépház kel aminek lent is van venti helye de az elülsö is megfelel ere
13/15 Közveszélyes Kontár válasza:
MS-I az ha jól tudom elég alapház(persze már jobak közt) most nem nézem meg van e lent plusz venti
14/15 A kérdező kommentje:
Igen és persze új néven 20-50 ezerrel megdobva jön ki mindegy lesz ha 980-at vesz az ember....úgytudom van alul hely ventinek, bár úgyolvastam hogy elöl meg felül nemnagyon fér be a normál 25 millis vastagságú venti
2015. febr. 4. 11:03
15/15 anonim válasza:
Közveszélyes kontár: a "lefelét" klasszikus értelemben értem, hogy az alaplap felé is mozgassa a levegőt, értelemszerűen nem a padlót akarom fűttetni szegénykémmel :) Olyasmire utaltam, mint a Kama Cross II vagy bármi hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!