Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5 750 procit C. master tx3...

Balazs0712 kérdése:

I5 750 procit C. master tx3 hűtővel meddig lehet húzni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 17:01
 1/6 Lajtai László ***** válasza:
Ez proci alaplap, memória függő. Anno én 3.2 ghz ig húztam, stabilan ment.
2015. febr. 3. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
az alaplap gigabyte p55m-ud2. a ram pedig kétszer 2gb 1333
2015. febr. 4. 07:47
 3/6 Lajtai László ***** válasza:

Próbáld meg lépcsőkben felhúzni. 2.8, 3.0 GHZ ra. Úgy használd pár napig, ha stabíl akkor mehet tovább. De nem ártana jobb memória. Milyen tápod van.

Vagy Gigabyte laphoz van az Easy Tune. Ott van egy egyszerű 3 lépcsős tuning lehetőség. Azt próbáld ki.

2015. febr. 4. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
A sütő 2,45 GHz-es rádióhullámok segítségével forgatja és rezgeti a melegítendő anyag dipólusmolekuláit, aminek következtében a melegítésre szánt anyag belsejében súrlódási hő fejlődik és ez melegíti fel az ételt. Szerintem elsőnek kicsit átrendezné a gondolatainkat :D
2015. febr. 23. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hoppá ezt nem ide szántam XD
2015. febr. 23. 15:45
 6/6 Lajtai László ***** válasza:
Attól még érdekes. Már évek óta nem használok mikrót, és azt hiszem ezután sem fogok. :-)
2015. febr. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!