Ahogy elnéztem az intsl jobbnak bizonyult, de multiba nem tudom melyik győzne. Ha van tapasztalatotok valamelyik prociról írjátok meg nekem h melyik a jobb! Köszi
Biztos lehetne találni eredményeket amiben az egyik vagy a másik a jobb. Összességében a G3258-t hoznám ki, mert jobb fogyasztású, jóval jobb egy szálú teljesítményt nyújt, ami a sok magos világban is sokat számít és a fejleszthetőbb platform miatt.
2015. febr. 3. 16:06
2/7 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat h a cod aw mem támogatja a 2 magosokat. (HT-seket igen). Ez a jövőbe nagy hátrány lehet több játéknás is akár. Ja és még valami, maximum milyen kártyát hajtana ki?
2015. febr. 3. 16:12
3/7 anonim válasza:
Szerintem a 40k alatti videokártyákhoz még jók ezek a procik. Komoly tuninggal talán 50k-ig is választható mellé vga. Fontos előny a később i5/i7 fejleszthetőség a Pentium javára!
2015. febr. 3. 16:27
4/7 anonim válasza:
Nekem egy 760K-m van,és nagyon jól lehet vele multitaskingolni,egy 860K-val csak jobb lehet(na meg főleg ha egy SSD-t is behajítasz mellé).Játékokra is teljesen megfelelő,egy 7870 társaságában teljesít szolgálatot,bottleneck nincsen.A pentium akkora kártyát már nem hiszem hogy kihajtana,mint az AMD-s versenytársa,de egy szálon nagyon odavág a konkurenciának,és hogy 4.8-ra felhúzhatod egy gombnyomással(gyári hűtővel!) az viszi a pálmát.
Az igényeidtől függ persze,de én azt ajánlom hogy LGA-1150 vonalon érdemes elhelyezkedni,mert nagyon nem jön hír arról hogy az AMD bármikor is csinálna valami bivalyerős FM2+ procit a közeljövőben,míg az Intel oldalon már most bejelentették hogy várhatóak új procik.Most veszel egy erősebb VGA-t,egy kis bottleneckre számíts,aztán később ha lesz megint zsetonod veszel bele erősebb procit.
2015. febr. 3. 16:32
5/7 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat! Mindenkinek megy a zöld kéz! Már csak egy utolsó kérdés: valami !olcsó!, hardverekkel foglalkozó boltot tudnátok ajánlani?
2015. febr. 3. 16:44
6/7 anonim válasza:
Sajnos most a frank/euró buli miatt jelentősen drágább lett sok minden, de alapból a PCX és az Ipon elég népszerű boltok. Én magam az utóbbit ismerem jobban és már régóta oda járok.
2015. febr. 3. 17:01
7/7 anonim válasza:
860K.
Sima 2 magos 2 szálas procit már nem vennék, főleg nem játékra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!