Uj proci és alaplap csere után op renszer ujra telepités ugye nemkell?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 22:06
11/17 SoulEater7797 válasza:
Rakd újra, az a biztos.
12/17 anonim válasza:
Wudifukk? Igaz, a linux elindul telepítés nélkül, de a telepített windóz(talán még az xp is) gond nélkül fut, vannak akik külső vinyóra is szoktak rendszert tenni, és nem azért, mert jó lassan indul el :D.
13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat, eleg ket ertelmunek nez ki a dolog ugy hogy megprobalom reinstall nelkul aztan ha nem jo max ujra rakom.
2015. febr. 3. 06:39
14/17 anonim válasza:
Nekem is elszállt a pic.sába az egész Win7, kb. egy hónapja cseréltem mindkettőt. Képtelen volt felhúzni azt a rohadt rendszert. Sosem árt, ha letakarítod ilyenkor, és felrakod újra, legalább lesz egy szín szűz op.rendszered.
15/17 kockalex0050 válasza:
Nem szükséges, de nem árt
16/17 A kérdező kommentje:
Akkor is ha giga laprol gigara es amd rol amd re??
2015. febr. 4. 06:39
17/17 anonim válasza:
Figyelj, próbáld ki, bakker... Honnan szüljük meg neked látatlanba?? Én Asus alaplapot cseréltem Asus-ra, és AMD procit cseréltem AMD-re, mégis kellett. Ha neked nem kell majd, örülj neki, ha meg kell, annak is örülj. Különben sem értem, max. egy óra az egész, driverekkel együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!