Egy i7 4790K-hoz és egy ASUS STRIX GTX 970-hez hány W-os tápot vegyek? Egy Chieftec CTG-600-80p gondoltam. Elég lesz hozzá? (későbbiekben lehet hogy húzni fogom pár év múlva ha már nem lenne elég. )
Köszönöm, csak nekem az a benmyomásom lett hogy még a végén kevés lesz mert sokan vesznek 700W fölötti tápot.....én is csodálkoztam köszönöm!
Ezt a márkát nem ismerem, igaz nem vagyok túlságosan táhjékozott....Ez gold teljesítményű?
Valamint milyen hűtőt ajánlana ehhez a CPU-hoz?
Cooler Master 212 EVO léghűtés elég?
Véleményen szerint a seasonic az egyik legjobb táp márka. A gép tuningolva, sem fog 300-320 wattnál többet fogyasztani. A táp 80+ Bronz, a Gold tápok kicsit drágábbak.
A hűtő jónak számít, 10 ezer körül hasonlókat kapni.
Ha minőségi tápot veszel, elég az első válaszoló által ajánlott Seasonic táp. 700W-os tápegység csak a minősíthetetlen, rossz minőségű tápegység gyártóktól kell (pl. HKC).
Bronz teljesítményű, de Seasonic belső van benne (bármilyen meglepő is :D), ami a legminőségibb belső a piacon.
Az általad mondott hűtő jó a processzorhoz, de előtte nézd meg a házad méreteit, belefér-e?!
Konrád, ha valaki van olyan elvetemült, és nem néz előtte kicsit utána a dolgoknak, simán elképzelem, hogy megveszi a HKC tápokat. Ha legalább olyat vesz, legyen 700W-os, ne az első 5 percben süljön már ki a gépe.
700W szerintem felesleges minőségi tápegységből, de ha valaki úgy biztonságosabbnak érzi a rendszerét / gépét, vegye meg! Rosszul biztos nem jár vele..
Köszi mindenkinek!
Sajna nincs 30 ezrem a tápra maximum egy huszast gondoltam de most eléggé felment mindennek az ára a Chieftec is 15 volt még január elején.
A ház egy Thermaltake Commander MS-I lenne.(elvileg belefér)
Viszont az is sokkolt hogy egy 400W-os táp bírná ezt a teljesítményt tuningolva...
20 körül mit tudnának ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!