Miért szaggat a játék? Többi lent.
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy minden játék egy ideig szépen megy nem mértem de kb 40-50 fps el utána mintha belassulna az egész leesik 10 re kb fél percig igy is megy utána visszaáll 50 re és megint megy 1-2 percig rendesen.Aláírom szaggason a játék ha nincs meg a gép hozzá de sok olyan játékkal is előfordul amihez simán megvan a gépem. Probálkoztam táp cserével mert azt hittem haldoklik a tápom vagy nem elég de semmi változás nem történt ugyan olyan.Ja és nem csak fps csökkenés van olyankor ha filmezek vagy netezek az egész gép belassul .Everestel nézegettem játék közbe a cpu 50 fok körül van szerintem nem túlmelegedés az oka. Probálkozta még win újratelepitésel de semmi ugyan az van akár win7 akár win8 raktam fel. A gépembe nem rég vettem új videokártyát meg procit meg utoljára tápot majdnem minden új benne nem tudom mi lehet a baj vele. A végére a gépem adatait leírom. Előre is köszi a válaszokat.
Processzor: AMD FX 4300 3.8Ghz
Memória: Kingston 8GB DDR3 1600 MHz
Videókártya: GIGABYTE Geforce GTX 760 OC 2GB 256bit DDR5
Op. rendszer: Windows 8.1 64 Bit
Alaplap: Asrock N68C GS FX
Merevlemez: 2x500GB Samsung
Tápegység: ARLT MPT-4502P 450W
elég nagy rá az esély, hogy az alaplapod miatt van.
Ezért mondjuk, hogy FX alá ilyen alaplapokat nem szabad venni, mert nem fogja bírni. Túlmelegszik stb, és droppol.
Hwinfo64-et szedd le, indítsd el, válaszd ki a szenzor-t. Keresd meg a sort ahol a processzorod órajelét mutatja, nyomj rá jobb klikket (jelen esetben ez 4 mag ugye). Ott pedig mind a négynél show on graph.
húzd szét mind a 4 ablakot, hogy minél szélesebb legyen a grafikon.
Kezdj el játszani. Amikor elkezd szaggatni, akkor még játssz vele egy kis ideig, majd lépj ki a játékból, és nézd meg a grafikont. Ha azt látod, hogy egy idő után visszaveszi az órajelet, akkor az a gond.
Megoldás rá a lap csere egy jó tápelátásúra mint az emlitet ud3 pl.
Ezt az ősrégi irodai lapot hiába hütögetnéd athlon x2 t is sajnalnam bene...
Gigabyte 970A-UD3P +1
nekem is ilyen van, nagyon jó kis lap.
FX6300-at hajtok benne 4,5ghz-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!