Melyik tápegységet válasszam szerintetek?
Egy G3258-ast szeretnék 4.8Ghz-re ki húzni és mellé még egy GTX 750TI-t berakni csak nem tudom eldönteni,hogy melyik tápegységet vegyem meg melléjük.Ezek azok:
-Chieftec CTG 500
-Chieftec GPS 500 A8
-FSP Hexa 500
-Corsair VS 500
Ha esetleg jobbat tudnátok ajánlani olyan 10-15 ezer FT között,akkor légyszíves írjátok le.A válaszokat előre is köszi!
14500 XFX 450W TS Series Full Wired 80+ BRONZE
Itt: [link] Megbízható eladó! Ajánlom.
Esetleg: THERMALTAKE HAMBURG 530W 13k
Én elsőnek azt javaslom, hogy ha még nincs meg a GTX750, akkor inkább gyűjts még egy ici picit egy R9 270/270X-re, a 3258 akkora órajelen még a 280-at is kihajtja elég rendesen.
Az XFX jó, csak figyelj rá, hogy kedves LeC kollégám mennyi garit ad rá.
De ha még fejleszteni fogod a gépet, akkor ezekre spórolj még tápegységügyileg:
FSP Raider 550
Corsair CX500-ra.
De a te általad említett CTG-500 is megfelelő már, szóval ha mindenképpen azok közül kell választani, akkor a CTG inkább.
Hexa ide már "nem való", a GPS széria jó, de inkább CTG akkor, a Corsair VS pedig nem ajánlott táp.
LeC tényleg megbízható, őt én is ajánlom.
És az XFX-nek én is adok egy +1-et.
Amúgy GTX 750ti helyett vehetnél inkább R9 270-et vagy 270X-et.
Mindkettő erősebb.
#2 GPS széria mért lene jobb mint a VS? VS 500 nincs 550 van pl.
Hexa mért ne lene megfelelő ha jó áron megy? CTG +1 amugy es 750Ti meg sok is G cpu nak OC vel is jatek fuggo
Ha neked megfelel LeC től vened természetesen XFX Pro 450 tökéletes lene
Garit ad rá? Enyiért kelene hisz újonan 15 kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!