Ez akkor milyen ram?
Van egy laptop ramom,amire ez van írva: crucial 4gb ddr3 - 1600 SODIMM 1,35V 204
most akkor ez ddr3 vagy ddr3l? csak mert úgy tudom a sima ddr3 1,5V- erre meg 1,35 van írva .akkor hogy van ez? és kompatibilis ez ddr3 -mas notebookokba és ddr3l-esekbe is?
köszönöm előre is
nincs olyan, hogy DDR31.
Ez egy sima ddr3-as ram.
DDR31, pfúúúúú, most ültem le 2 perce a géphez, de van egy olyan érzésem, hogy mára elég is volt......
Olyan nincs, hogy sima DDR3, a DDR3 az DDR3 és akkora feszen üzemel, amekkorán kell neki, örülj neki, hogy 1.35V-on megy neked, tehát feleslegesen nem melegít.
Amúgy meg hogy jött össze ez a DDR31?
ddr3l = ddr3L csak az "L" betű kicsivel lett írva az előbb
"L" végződésü az amelyik kevesebbet fogyaszt
De akkor se értem, hogy kerül oda az az "l" betű.... xd
Hogy adta ki ezt az agyad, vagy netán politikusnak készülsz?
Látom sok itt a szaki:)
A laptopoknál a SO-DIMM a 1.5V-os memóriát takarja, a SO-DIMM L peddig az 1.35V-osat. Kérdező, az általad írt ram az kizárolag olyan laptopban fog működni amibe SO-DIMM L ,vagyis 1.35V-os modul kell. Olyan gépben amibe normál SO-DIMM, vagyis 1.5V-os ram kell, nem fog működni. A mai laposok túlnyomó töbségébe L-s modul kell, de ellenőrizd a gyártó oldalán.
DDR3L (LV - low voltage) ezt jelöli nem az alacsony órajelet...
Ha alacsony feszültséget irtál voln tökéletes lene a válasz de igy felreertheto
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!