Peetmondoo kérdése:
Milyen videokártyát vegyek?
Figyelt kérdés
Adott egy konfig..
Coolink MPT-4012P (400W)
GA-P35-S3 - GIGABYTE
Intel® Pentium® Processor E5200
4x1GB Corsair XMS2 DDR2 800Mhz
Használtan milyen vga-t érdemes bele venni? (5-9k)
Mielőtt jönne a hurrogás az ár miatt.. leginkább 512-es kártyákat néztem. Válaszokat előre is köszönöm!
2015. jan. 30. 23:55
2/5 anonim válasza:
Inkább gyűjts még egy kicsit és szerezz be egy HD7770-et, nem fogod megbánni. (olyan 18K körül van használtba)
4/5 anonim válasza:
Nem DX11-es, csak DX10.1-es, amúgy önmagába véve nagyon erős kártya, csak sok dx11 api-t használó játék már nem indulna el rajta.
Amúgy 2-esnek írom, hogy egy ilyen processzor mellé HD7770-et venni pénzkidobás, szerintem ezzel a kérdező is tisztában van.
5/5 anonim válasza:
A HD5670 még jó lenne, ahogy az első ajánlotta. Kis fogyasztás, olcsó, DX11 és még talán éppen elmegy a konfighoz. Jobb, mint a 4670, amit már korábban ajánlottam és sokkal jobb, mint a 9500GT, amit először néztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!