Érdemes-e első videokártyának? Részletek lentebb
Adott egy ASUS 9500GT OC 512MB GDDR3 ... Tudom, hogy a csillió giga megy manapság meg a gddr5, tisztában is vagyok mindezzel, csak annyi lenne a kérdésem, hogy belépő vga-nak 6000-ért megéri-é szerintetek?
Köszönöm a válaszokat.
400W-os Coolink táp mellé.. Ergo nem egy Full gamer gépbe.. csak egy ilyen kis régebbibe..
E5200
4GB ram
Gondoláztam még SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 -ban is.. de azért nem akarok tápot venni, merthogy 256-bit általában már megköveteli magának a 150W-okat..
Nem sok köze van a 256bites interfésznek ehhez csak egy picike. Amúgy a HD4850 TDP-je 110W ha jól emlékszem és a 9800GTX szintjén teljesít azaz vagy 4x erősebb a 9500GT-nél. Ehhez viszont már picit kevés az E5200 proci is (esetleg egy kis tuninggal, 3GHz magasságában). De vadászhatsz HD4670-re is, ami keveset eszik (nem kell neki külön táp sem) és jóval erősebb a 9500GT-nél. Nem hiszem, hogy többet ér 6000Ft-nál még ez a kártya sem.
Például:
Köszönöm a válaszokat!
Találtam egy Sapphire Radeon HD 4670 -t minden tartozékával, tokkal-vonóval, elég olcsón.
Belépő kártyának, fél évre akkor érdemes azt megvennem?
PH-s teszt szerint Ajánlott (volt, ezelőtt 7évvel)
57-146W teljesítmény (üresjárat - 100%-os terhelés)
Na.. a 4670-ről sikeresen lemaradtam.. Viszont rábukkantam egy Gigabyte GT220-ra .
"...valódi alternatíva lehet egy HD 4670-nel szemben is..."
Vélemények? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!