Mennyire jó ez a konfiguráció, milyen táp kell hozzá?
szeretnék egy új pct összerakni,ami a mostani játékokat stabilan viszi de később is megálja a helyét a játékok terén.kérdésem mennyire jó ez a gép,hol lehetne spórolni(a ramhoz nem akarok nyulni)és milyen táp kell hozzá,fő szempontom hogy 120 000ft-nél ne legyen több,de jobb lenne ha az alatt maradna,valamit kihagytam vagy kell bele még valami irjátok le.:
-processzor:AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3
-alaplap:ASRock M3A770DE
-vga:galaxy geforce gt240 dd3 1gb pcie express
-ram:Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-1333 (4 vagy 2 darab)
-ház:Aerocool AeroEngine II fekete ATX ház
-táp:?
én egy kicsit változtatnák ezen a konfigon.Ott kezdeném hogy az Asrock-ot mint márkát elfelejteném és inkább Gigabyte vagy Asus között nézelődnék,a másik az hogy egy ilyen teljesítményű procihoz nem elég egy 10-en akárhány ezres alaplap,meg kell adni a módját ha tényleg jó konfigot akarsz. Második amibe belekötnék az a videókártya, mostanában az ATI kártyáknak sokkal jobb az ár/érték arányuk és teljesítményben is simán verik az Nvidiát(mondom ezt úgy hogy régen megszállott Nvidiás voltam :D). A 3. amibe belekötnék az a Ram, nem tudom jól értem-e de 4 gigás modulból akarsz 4-et vagy 2-t? Elég nagy hülyeség lenne 4 giga Ram még jó ideig elég lesz minden játéknak még a mostani úgymondlegjobb játékok se használják ki a 4 gigát...
Na és akkor itt a konfig amit én ajánlanék:
Alaplap: Gigabyte GA-790XTA-UD4
Proci : Maradhat amit választottál
Ram: CSX 2x2 GB DDR3 1333Mhz
Vga: Asus Radeon 4770 GDDR5 1Gb->512es is elég ha csak az van
Ház: maradhat
Táp: FSP 500W
1. vagyok
én inkább a 4770et ajánlanám a 4850 5-6ezerrel drágább ami szerintem nem ér meg 2-3 FPS különbséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!