Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A CPU limit, vagy GPU limit...

A CPU limit, vagy GPU limit okozhat kárt a gépben?

Figyelt kérdés
Ha egy gyengébb PentiumG mellett van egy erősebb kártya (pl. GTX 750 TI, vagy bármi).
2015. jan. 30. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem okoz kárt csak szűk keresztmetszetet. Amúgy tökéletes egyensúly nem létezik gyakorlatban, de az az egészséges ha GPU limit van azaz a ki tudod használni teljesen a videokártyád tudását.
2015. jan. 30. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, nekem egy G3420-as processzorom van, ehhez keresek megfelelő videókártyát. Itt az oldalon is szétnéztem már, de nem találtam konkrét választ (pedig sokaknak van ez a processzora)
2015. jan. 30. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem a procinál kétszer drágább vudeokártyát nyugodtan vehetsz, az általában még összepasszol ilyen kstegóriában is (50k-s procihoz már nézhetsz 3x drágább karit is).
2015. jan. 30. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, a gtx 750ti , vagy egy r7 265 tökéletes lenne mellé.
2015. jan. 30. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát akkor köszönöm, csak külföldi oldalakon olvastam hogy a G3420-as okoz egy kis limitet pl. a GTX 750 TI-nél. Nem zavarna, ha egy kicsit visszafogná, mert a mostaninál úgyis gyorsabb lesz, csak nem tudtam hogy károsítja e. :)

Szerintem a GTX 750-re esik a választásom, az alacsony fogyasztása miatt (GT630 lesz cserélve)

2015. jan. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!