I5-4590 elég lesz játékra 5-6 évig?
Elképzelhető, hogy ez megtörténik, de jelen esetben úgy gondolom erre még nincs veszély.
Viszont megmondom neked, hardverben előre tervezni nem szabad, vannak a számítástechnikában lassabb és gyorsabb periódusok, mármint a fejlődést nézve, akik pl, mint én egy Core i7 920-at vettek 5 éve jól jártak, mert egy lassabb fejlődési ritmusban vásároltunk CPU-t. De grafikuskártyák szempontjából sem volt rossz ekkor vásárolni én anno HD5850-et vettem és 4 évig kiszolgált FullHD-ben, 1 éve cseréltem le HD7870XT-re.
Summa Summarum: Vedd meg, amit most kinéztél magadnak, érdemesebb i5 4460-at venni inkább, ha már ebben gondolkodsz, egy hozzá illő VGA-val, mondjuk r9 290x, vagy GTX970 és 8 giga rammal. A jövőt ne nézd, lehet 1 év alatt elavul mindegyik része a gépednek, lehet 4 év múlva még simán visz mindent HIGH-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!