Szerintetek ez a kártya megéri az árát?
2015. jan. 29. 21:23
2/7 A kérdező kommentje:
Látom hogy kicsit erősebb (vagy nagyon nem értek hozzá) de amit én küldtem az 4 giga ez meg kettő miért érdemesebb inkább a 2gb et venni?
2015. jan. 29. 21:30
3/7 anonim válasza:
mert nem a sok giga vram-on mulik egy kartya teljesitmenye
4/7 anonim válasza:
Egy középkategóriás 270X-re felesleges 4GB RAM. Elsősorban a GPU számít a memória mennyiségével sokszor trükköznek a gyártók olykor még alsó kategóriás vackokra is rápakolnak ennyit (pl GT440 4GB). Egy R9 270X-en maximum akkor van értelme ennyi videomemóriának, ha legalább két kártyát használsz összekötve Crossfire rendszerben és FullHD+ felbontáson játszol. Egy single 270X-nek bőven elég a 2GB azaz semmivel sem gyorsabb a 4GB-os.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ és ezt kibirja hajtani egy amd a8 6600k ha húzom?
2015. jan. 29. 21:49
6/7 anonim válasza:
Szerintem elég, talán még alapon is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!!
2015. jan. 30. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!